Food Export Forum uitgesteld naar de week van 12 oktober

10.03.2020

OPGELET: In het kader van de veiligheidsmaatregelen rond het corona virus wordt dit event uitgesteld naar de week van 12 oktober. We brengen u later op de hoogte van de exacte datum.  Onderstaande informatie wordt geactualiseerd.

Persoonlijk advies rond sales & marketing, marktopportuniteiten, subsidies en kredietverzekering, inspirerende sprekers rond e-commerce in China en het VK én netwerken op een unieke locatie: dat is het Food Export Forum van Fevia Vlaanderen! Inschrijven kan nog tot en met 11 maart, dus aarzel niet langer!

Het corona-virus, de Brexit, internationaal protectionisme, nieuwe groeimarkten die traditionele markten verdringen, een veranderend retail landschap waarin e-commerce steeds belangrijker wordt…. Als exporteur van voeding en dranken moet je je constant aanpassen aan een dynamische context. Op het Food Export Forum van Fevia Vlaanderen doe je inspiratie op en schaaf je je exportplannen bij.

4 redenen om je in te schrijven:

1. Je ontdekt hoe je jouw product kan aanbieden op e-commerce platformen van het Chinese Alibaba en het Britse Ocado

Jennifer Wang is er verantwoordelijk voor Europese voeding en dranken bij Alibaba. Zij is gebaseerd in Amsterdam, constant op zoek naar nieuwe producten, dus dé contactpersoon voor jou om te bespreken of ook jouw producten geknipt zijn voor Alibaba’s online platformen. Horsten International zal dit jaar een Belgische shop openen op Alibaba’s cross-border platform Tmall Global. Ook Bart Horsten zal er zijn om er jou meer over te vertellen.

Dichter bij huis, in het Verenigd Koninkrijk, zorgt online supermarkt Ocado eveneens voor een online revolutie. Simon Waring van Green Seed UK brengt je ‘up to speed’. Zeker in post-Brexit tijd het bekijken waard!

2. Je hebt persoonlijke afspraken met experts in sales & marketing, marktopportuniteiten en subsidies, kredietverzekering en gezondheidscertificatie

Je kan afspraken maken met sales & marketing experts van Green Seed Group, met adviseurs van Flanders Investment & Trade rond marktopportuniteiten en subsidies, met kredietverzekeraar Credendo en met een vertegenwoordiger het FAVV rond de nodige exportvoorwaarden op vlak van voedselveiligheid. Al die expertise op één locatie: maak er gebruik van!

3. Je netwerkt met mede-exporteurs in een unieke locatie in Mechelen

Vaak leer je het meest van mensen zoals jij, met de voetjes in het veld en succesvolle en moeilijke ervaringen op zak. Je kan met je collega’s netwerken met een hapje en een drankje op een unieke locatie: The Chick in Mechelen. Hun motto luidt: Great food, Great people, Made with love, Made to love. Lekker!

4. Je beslist zelf hoe je dag eruit ziet

Je kiest zelf hoe je je dag indeelt. Wil je één of juist zoveel mogelijk afspraken? Of wil je vooral de key note speeches van Jennifer Wang en Simon Waring meepikken? In het inschrijvingsformulier kies je zelf waarvoor je je inschrijft, wij maken voor jou een optimale planning op!

Klik hier voor het programma en om je in te schrijven