food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

23.02.2021

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Belgian Pork Group en Ardo. Laat ze je smaken!

Belgian Pork Group investeert in export en duurzaamheid

2020 was een moeilijk jaar voor vleesbedrijven. Toch blijft Belgian Pork Group positief kijken naar de toekomst, en keert ze 112 miljoen euro uit aan duurzame investeringen. “Nu we de export naar China kunnen heropstarten, investeren we in het moderniseren van de extra productiesite in Gent. Daarnaast krijgen onze sites in Aubel, Wijtschate en Westrozebeke een upgrade en blijven we werken aan water- en energiebesparing”, vertelt CEO Jos Claeys.

Belgian Pork Group investeert in export en duurzaamheid

Lees meer

Ardo ziet de toekomst groen… en rood

De toekomst ziet groen, als je het aan Ardo vraagt. De wereldspeler in diepgevroren groenten, kruiden en fruit gaat volop voor veilige, gezonde en betaalbare producten en speelt met innovaties in op nieuwe consumententrends, zoals de zoektocht naar alternatieve eiwitbronnen. En toch is Ardo’s meest recente innovatie niet groen, maar verrassend rood…

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen