food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

13.04.2021

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Pauwels Sauzen en Greenyard. Laat ze je smaken!

Pauwels Sauzen haalt productierecord in eerste kwartaal

De food heroes van Pauwels Sauzen begonnen het jaar 2021 in zesde versnelling. Commercial Manager Mark Cardon: “In 2020 koos onze directie er bewust voor om de geplande optimalisaties en investeringen in onze productiesites te laten doorgaan. Dat we daar in het eerste kwartaal de vruchten van kunnen plukken, is een pluim op de hoed van onze mensen die de vernieuwingen snel oppikken.”

Pauwels Sauzen haalt productierecord in eerste kwartaal

Lees meer

Greenyard bespaart 50 miljoen liter water extra

In haar productiesite in Bree heeft Greenyard de volgende stap gezet naar een meer duurzame voedselketen. Met een upgrade van de koeltoren zal Greenyard Prepared jaarlijks 5% minder water verbruiken, goed voor een waterbesparing van ruim 50 miljoen liter. Het equivalent van het gemiddeld jaarlijks waterverbruik van 1630 mensen.

Greenyard bespaart 50 miljoen liter water extra

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen