food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

01.06.2021

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Tiense Suiker en Chaudfontaine. Laat ze je smaken!

Tiense Suiker blaast 185 kaarsen uit

Hiep hiep hoera aan de Tiense Suikerraffinaderij! Zelfs 185 jaar na haar geboorte zijn de producten van Tiense Suiker nog steeds een gevestigde waarde in onze keuken. Al van in haar beginjaren was de raffinaderij een pionier in de industrialisering, maar ook op sociaal vlak. Een overzicht van alle baanbrekende werken doorheen de jaren.

Lees meer

Een erkenning voor Chaudfontaine’s duurzaam waterbeheer

De Belgische mineraalwaterbottelarij Chaudfontaine maakt van de bescherming van haar waterbronnen een topprioriteit. “We zijn erg trots dat onze inspanningen en de 590 maatregelen die we de afgelopen jaren namen, nu ook officieel erkend worden met een platinum certificaat van de Alliance for Water Stewardship (AWS)”, vertelt Achmed Boumrah, directeur van de mineraalwaterbottelarij.

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen