food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

03.11.2020

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Brouwerij Het Anker en Chocolatier Vandenbouhede. Laat ze je smaken!

Brouwerij Het Anker ondersteunt verenigingsleven

De Mechelse brouwerij Het Anker zet een steunactie op poten voor verenigingen, die noodgedwongen hun activiteiten tijdelijk moeten stopzetten. De actie draaide uit tot een echt succes: de verkoop van kistjes bier leverden verenigingen bijna 50.000 euro op. “We hopen op die manier dat broodnodige duwtje in de rug te kunnen geven”, zegt eigenaar Charles Leclef.

Lees meer

Van gandaham tot whisky: “nieuwe” Gentse chocolatier experimenteert erop los

There’s a new chocolatier in town! De familie Vandenbouhede zette vorig jaar een punt achter hun bekende bakkerij in Gent. Maar voor elke deur die dicht gaat, gaat er een nieuwe open. Samen met hun zoon Stijn, openen Janique en Nancy Vandenbouhede een chocolatier, waar ze zich focussen op het maken van pure, creatieve en verse chocolade: “We willen een beleving bieden aan onze klanten”, luidt het.

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 3 nieuwe content formats voor jou kunnen betekenen