Infosessies: het ABC van de sectorale cao's van PC 118 en 220

08.01.2024

Het sectorakkoord 2023-2024 werd in tussentijd afgesloten en er werden een heel aantal nieuwe collectieve arbeidsovereenkomsten geschreven voor de arbeiders en bedienden in onze sector. Hoog tijd dus voor een aantal nieuwe infosessies over het ABC van onze sectorale CAO’s. Er worden jaarlijks infosessies georganiseerd door Fevia voor de HR verantwoordelijken en -medewerkers van onze sector.

Wat wordt er besproken?

Deze infosessies omvatten de belangrijkste topics inzake arbeidsrecht die geregeld zijn op het niveau van onze sector. Tijdens deze sessies kom je zowel te weten welke premies je moet toekennen aan je werknemers en wanneer deze worden geïndexeerd als welke opleiding je moet aanbieden en aan wie in 2024.  Daarnaast is er ruimte voor vragen en onderlinge uitwisseling.

Kortom, een goede opfrissing en update voor meer ervaren HR verantwoordelijken en een volledige wegwijzer voor nieuwe HR medewerkers in de sector.

Er worden 5 identieke infosessies georganiseerd om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om op een goed moment en een locatie dichtbij huis de opleiding te volgen, waaronder 3 zullen gegeven worden in het Nederlands en 2 in het Frans.

Waar & wanneer?

Ontdek hieronder de data en locaties van de Nederlandstalige infosessies :

Ontdek hieronder de data en locaties van de Franstalige infosessies :

 

De inhoud van bovenstaande infosessies is telkens dezelfde en we raden dus aan om niet meer dan 1 infosessie te volgen.