Neem deel aan Quick Win en krijg steun voor innovatieve samenwerkingsprogramma’s

10.08.2021

Met de Quick Wins Fabrieken voor de Toekomst wil de POM West-Vlaanderen kortlopende en praktijkgerichte innovatieve samenwerkingsprojecten financieel ondersteunen. Voeding is één van de sectoren die in aanmerking komen voor steun. Ben je een West-Vlaams bedrijf of plan je een samenwerking met een West-Vlaams bedrijf? Waag je kans!

Wat?

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen lanceert een nieuwe Quick Wins oproep. Hiermee wensen zij bedrijven aan te zetten tot innovatie en tot samenwerking en hen daarbij te ondersteunen. Er is € 300.000 ter beschikking voor 15 projecten. De focus ligt op kortlopende, praktijkgerichte innovatieve samenwerkingsprojecten (resultaat binnen maximum 1 jaar). Het maximaal steunbedrag is 50% van de ingediende projectkost.    

Voeding is een van de sectoren die in aanmerking komen voor steun.   

Voor wie?

Minstens twee onderling onafhankelijk bedrijven moeten samenwerken in het project. Minstens één bedrijf moet bovendien in West-Vlaanderen gevestigd zijn én minstens één bedrijf is een kmo.

De indienende bedrijven ontvingen de voorbije 2 jaar nog geen Quick Win-steun (cf. Quick win oproep 2019 en 2020).       

Hoe en wanneer inschrijven?

De projectaanvragen moeten vóór 24 september 2021 ingediend worden via quickwins@pomwvl.be. Het aanvraagformulier, reglement en alle informatie over de oproep vind je terug op www.fabriekenvoordetoekomst.be/quickwins.

In geval van vragen kan je steeds terecht bij An-Sofie Pinket (an-sofie.pinket@pomwvl.be), het contact voeding bij de POM West-Vlaanderen.