Stem op jouw favoriete voeding van de toekomst

08.04.2022

Op 27 april ontdek je tijdens het Food Forward Event 16 innovatieve voedingsproducten die in de toekomst mogelijk in de winkelrekken liggen. Ze werden ontwikkeld door studententeams die deelnemen aan de Food At Work Ecotrophelia Awards. Onze jury beslist welke teams met de twee hoofdprijzen gaat lopen, maar jij kunt mee bepalen wie de publieksprijs in de wacht sleept.  Stem nu voor jouw favoriet voedingsproduct en kom op 27 april de winnaars zelf ontdekken.

Hoe kan je stemmen?

De stembus voor de publieksprijs is open! Op de website van Food At Work vind je per team een beschrijving en een foto van het product. Onderaan de pagina zie je het overzicht van de 16 deelnemende producten en kan je daar stemmen voor jouw voorkeur.

Een kijkje achter de schermen van de jurering

Een voedingsproduct ontwikkelen dat innovatief en duurzaam is en ook nog eens rekening houdt met de voedingstrends en de verwachtingen van de consument: daar komt veel bij kijken.

Tijdens meerdere weken werkten de studenten aan hun innovatief voedingsproduct, van het business-plan, tot het op punt stellen van de smaak, de verpakking en de presentatie voor de jury.

Een jury bestaande uit wetenschappelijke en industriële experts evalueren de projecten op basis van criteria zoals duurzaamheid, marktpotentieel en aantrekkelijkheid voor de consument.

Benieuwd naar hoe de jurering verloopt? 
Hieronder een kijkje achter de schermen van de jurering. 

Smaakt dat naar meer?

Tijdens het Food Forward Event kan je letterlijk proeven van deze voeding van de toekomst tijdens de tasting. We schotelen je er ook een resem inspirerende sprekers voor rond trends in onze sector. Afsluiten doen we met een feestelijke netwerkreceptie die je absoluut niet wilt missen. Kortom, mis Food Forward niet en schrijf je hier alvast in!