Welkom Charlotte, Anneleen Bettens, Anneleen Malesevic en Marjolein!

19.12.2023

De voorbije maanden breidde de Fevia familie uit met vier nieuwe gezichten. Met de komst van een Charlotte als Labour Market Advisor, Anneleen Bettens als Social Affairs Director, Anneleen Malesevic als Sustainability Advisor en Marjolein Bonte als Communications Advisor, staan wij onze leden-voedingsbedrijven nog beter bij. Maak kennis met deze nieuwe dosis girlpower!

Jouw adviseur in arbeidsmarkt

Heb je vragen rond de instroom van het onderwijs naar onze sector of duaal leren? Daarvoor kan je voortaan terecht bij Charlotte, onze Labour Market Advisor. Verder werkt Charlotte nauw met ons loopbaanfonds Alimento.

Contacteer Charlotte

Jouw go-to voor sociale zaken

Anneleen B. is directrice van het sociaal departement. Het sociaal departement is de stem van en voor voedingsbedrijven en gaan daarvoor de dialoog aan met vakbonden. Om de twee jaar komen ze rond de tafel om collectieve arbeidsovereenkomst (CAO’s) over lonen en arbeidsvoorwaarden te onderhandelen. 

Contacteer Anneleen Bettens

Jouw adviseur in duurzaamheid

Anneleen M. is experte in duurzame ontwikkeling en milieuzaken. Heb je advies nodig over dossiers die gaan over duurzame voedingssystemen, een circulaire economie en de ecologische impact van voedingsproducten? Dan is zij jouw go-to.

Contacteer Anneleen Malesevic

Jouw adviseur in communicatie

Marjolein werkt als Communications Advisor binnen het communicatieteam. Met haar vlotte pen schrijft ze artikels voor de Fevia en food.be website en nieuwsbrieven. Daarnaast creëert Marjolein content voor de sociale mediakanalen van Fevia en food.be.

Contacteer Marjolein