Werknemers van Agristo en Wielsbekenaars on track met Finse looppiste

26.10.2020

De gemeente Wielsbeke is een nieuwe, Finse looppiste rijker. Agristo bouwde in samenwerking met de gemeente een loopparcours rond hun productiesite. De Wielsbekenaars en werknemers van Agristo kunnen zo eenvoudig hun benen strekken en in beweging blijven.

Run Wielsbeke, run!

Bewegen is belangrijk. Aardappelproducent Agristo en de gemeente Wielsbeke sloegen daarom de handen in elkaar voor het opzetten van een Finse piste. De looppiste kan gebruikt worden door zowel de medewerkers, buurtbewoners en lokale verenigingen. “Een goede gezondheid is voor iedereen belangrijk, en al helemaal in tijden van corona. De nieuwe looppiste kan bijdragen aan ieders gezondheid. We hopen dan ook dat zowel individuen als verenigingen volop gebruik zullen maken van dit nieuwe initiatief”, vertelt Hannelore Raes, CEO van Agristo.

Werknemers van Agristo en Wielsbekenaars on track met Finse looppiste

Let’s Go Yellow

Met hun well-being beleid Let’s Go Yellow, zet de West-Vlaamse aardappelproducent zich in voor het welzijn van haar werknemers. “We willen met onze aanpak een stap verder gaan dan alleen maar vers fruit aan te bieden en leuke activiteiten te voorzien om de funfactor te verhogen. We bieden een mix van activiteiten aan rond diverse thema’s: beweging, gezonde voeding, veerkracht en persoonlijke coaching en ontwikkeling. In onze aanpak houden we er rekening mee dat iedereen uniek is. Er is dan ook voor elk wat wils”, licht Well-Being Manager Areta Lombary van Agristo toe.

Ontdek meer over onze gerelateerde thema's: 
Voeding en gezondheid
Meer bite-size nieuwtjes van onze bedrijven: 
food.be snacks
Tags: 
food.be snacks