Zeg het met.. (h)eerlijke Klingele Chocolade

29.12.2020

Dit jaar vieren we de eindejaarsfeesten op een heel uitzonderlijke manier. Om vanop afstand toch een gevoel van verbondenheid te creëren, lanceert het Evergemse bedrijf Klingele Chocolade een warme actie. Haar chocoladetabletten zijn speciaal verpakt in een hartverwarmend inpakpapier. Met een persoonlijke boodschap kun je het pakket aan huis laten leveren, om iemand een hart onder de riem te steken. Per verkochte tablet help je mee bomen planten in Peru en Papoea-Nieuw-Guinea. Heerlijk en eerlijk!

Klingel(e) bells

Deze speciale tijden, in combinatie met de donkere dagen waren voor de kmo de aanleiding om samen te werken met helen b, een Gentse illustrator. “Door het virus gaan we door een moeilijke periode. Met een persoonlijk pakketje, gemaakt door helen b, willen we hen opbeuren. Uiteindelijk komt alles altijd goed en is het belangrijk om zoveel mogelijk liefde te verspreiden”, zegt CEO Koen Klingele. Het hele Klingele-team helpt met het schrijven van de kaartjes, de bestellingen in te pakken en te brengen naar het postkantoor.

Planting trees, seeding dreams

Het initiatief is volledig in lijn met de bedrijfsfilosofie van Klingele Chocolade, waar eerlijke handel en duurzaamheid voorop staat. Per verkochte tablet helpt de koper mee bomen planten in Peru en Papoea-Nieuw-Guinea. Op die manier lieten Klingele Chocolade al 6.200 bomen planten en onderhouden. Per dag krijgt het bedrijf zo’n honderd bestellingen binnen. “Als enkele mensen zich daardoor beter voelen, heb ik alvast veel goeds gedaan”, sluit Koen af.

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek wat onze 3 nieuwe content formats voor jou kunnen betekenen

Ontdek meer over onze gerelateerde thema's: 
Duurzaamheid
Meer bite-size nieuwtjes van onze bedrijven: 
food.be snacks
Tags: 
food.be snacks