Zijn jouw bedrijfsgegevens op food.be nog actueel?

22.02.2022

Met ons promotiemerk "Food.be - Small country. Great food." promoten we ook jouw bedrijf. Maar zijn jouw bedrijfsgegevens nog steeds actueel? Controleer ze tegen 18 maart via onze handige datatool en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf schittert op onze website en in de nieuw editie van onze overzichtsgids Food.be Directory.

Food.be laat jouw bedrijf schitteren

Via de food.be website versterken we het imago van Belgische voeding en dranken en promoten we jouw bedrijf en jouw producten bij een internationaal bezoekerspubliek van importeurs, distributeurs, retailers en food professionals. Met een gemiddelde van 15.000 bezoekers per maand, heb je er dus alle baat bij om jouw bedrijfsgegevens steeds actueel te houden.

In samenwerking met mediapartner ELMA publiceren we jaarlijks een Food.be Directory, met een overzicht van de bedrijfsgegevens van onze leden. Het gaat hier enkel om de gegevens die publiek beschikbaar zijn op de food.be website. De Food.be Directory is volledig Engelstalig, en dus geschikt voor zowel binnen- als buitenlandse contacten.

Eenvoudig jouw gegevens controleren en aanpassen

De Fevia Datatool is een online tool voor het beheer van jouw bedrijfsgegevens in de Fevia database. Met jouw input passen we je bedrijfsgegevens aan, zowel in de Food.be Directory als op www.food.be.

De contactpersoon van elk bedrijf heeft toegang tot de datatool. Elke contactpersoon ontving onlangs een mail met de nodige instructies om toegang te krijgen tot de Datatool. De toegang tot het account van jouw bedrijf is verbonden met het mailadres van de contactpersoon.

Graag wijzen we je op een actualisatie van onze algemene voorwaarden, met name artikel 7 dat bepaalt dat jouw bedrijf eigenaar is van de bestanden die je uploadt.

Heb je nog vragen?

Je kan de FAQ raadplegen, waar we een antwoord geven op de meest belangrijke vragen over de Fevia Datatool. En uiteraard kan je steeds terecht bij de contactpersoon, Isabelle Jacquet, Database Administrator bij Fevia, ij@fevia.be.