Food Forward: hoe kijkt de volgende generatie naar de voeding van de toekomst?

14.03.2019

Voeding en innovatie: dat klikt! Net zoals bedrijven en jongeren trouwens. Tijdens het gloednieuwe Food Forward event gaan ze in dialoog rond de voeding van morgen en de voedingsindustrie van de toekomst. De eiwittransitie, industrie 4.0, duurzamer omspringen met grondstoffen: het staat allemaal op het menu tijdens een inspirerend seminarie en interactieve rondetafelgesprekken. En als kers op de taart: proef en ontdek de voedingstrends- en technologieën die de deelnemers van de Food At Work Student Awards je voorschotelen!

Innovatie staat centraal in de Belgische voedingsindustrie. Van nieuwe trends bij consumenten tot uitdagingen rond gezondheid en duurzaamheid: ze pushen onze bedrijven om vandaag te investeren in de voeding van morgen. Maar onze bedrijven hebben hiervoor meer dan ooit jong talent nodig, met goesting om hun tanden te zetten in de voeding van de toekomst.

Daarom lanceert Fevia een gloednieuw event: “Food Forward – Next Generation Innovation”. Samen met de innovatie experts van Flanders’ FOOD en Wagralim en met ons sectorfonds Alimento brengen we op 24 april in de Wild Gallery in Brussel voedingsbedrijven, innovatie-experts, onderwijs en studenten samen rond trends die vandaag bepalen hoe de voeding van morgen er zal uitzien.

Op het menu staan een inspirerend seminarie en rondetafelgesprekken met topexperts uit de sector. Als kers op de taart laten we je proeven van de voedingsproducten - en technologieën die de deelnemers van de Food At Work Student Awards dit jaar voorstellen. Je krijgt er 26 vernieuwende producten voorgeschoteld en ontdekt er technologische innovaties die studenten in het kader van de Food At Work Techno Awards uitdokterden in onze bedrijven.

Als afsluiter eindigt de inspirerende dag met een ‘Celebrate & Connect’-sessie waar je een babbeltje kan slaan met de jonge, opkomende sterren van de avond.

Wil je hét foodevent van het jaar niet missen? Schrijf je dan nu in en krijg alvast een voorsmaakje van het pittige maar hartig menu!

De uitnodiging en het volledige programma bekijken? Check it out

Ik heb de smaak te pakken, ik schrijf me meteen in!

Krijg een voorsmaak met deze video!