food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

15.12.2020

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Delino en La Confiance. Laat ze je smaken!

Sauzenproducent Delino bouwt aan duurzame toekomst

Sauzenproducent Delino investeert 6 miljoen euro in de bouw van een nieuwe en duurzame productiesite in Knokke-Heist. De investering kadert binnen het internationale groeiverhaal van de sauzenproducent. Delino’s bearnaisesaus, maar ook hun mayonaises en vinaigrettes vallen over onze landsgrenzen heen goed in de smaak.

Lees meer

Slimme camera’s controleren de koekjes van La Confiance

Voortaan ontsnappen de koekjes van La Confiance niet aan het oog van slimme camera’s. Waar vroeger medewerkers monsters moesten evalueren en het bakproces daarop aanpassen, gebeurt dat voortaan met behulp van intelligente software en camera's. En zo doet de digitalisering ook haar intrede bij de speculoosproducent in Dendermonde.

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 3 nieuwe content formats voor jou kunnen betekenen