food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

13.07.2021

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Duvel Moortgat en Danone. Laat ze je smaken!

Een ode aan alle sterke Duvelles

Neen, we hebben het niet over de Rode Duivels. Wel over de straffe dames die Brouwerij Duvel Moortgat vertegenwoordigen. Onder de noemer ‘Duvelles’, zet de brouwerij enkele dames in de bloemetjes waaronder Ilse, Sofie en Ruth. Een toast op deze – en alle andere - dappere, gedreven vrouwen die de wereld een pak mooier en boeiender maken! 

Een ode aan alle sterke Duvelles

Lees meer

Jouw pakjes efficiënter en groener leveren met CULT?

Danone, Jacobs Douwe Egberts en 5 andere bedrijven slaan de handen in elkaar om de levering van pakjes bij de consument en in winkels groener, efficiënter en ethischer te organiseren. Dat doen ze via CULT, een onafhankelijk initiatief dat goederen van bedrijven slim wil bundelen in magazijnen aan de rand van de stad. Wil jouw voedingsbedrijf ook deel uitmaken van dit initiatief?

Alex Van Breedam (CULT), Jo Panis en Nathalie Pfaff (Supply Chain Danone)

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen