food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

10.11.2020

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Breydel en Dekeyzer-Ossaer. Laat ze je smaken!

Breydel verduurzaamt van stal tot bord

De Belgische vleesindustrie behoort tot de absolute wereldtop op vlak van duurzaamheid, traceerbaarheid, innovatie en voedselveiligheid. Kijk maar naar het Oost-Vlaamse Breydel, waar duurzaamheid centraal staat doorheen hun keten. Je kent het bedrijf ongetwijfeld van hun lekkere Breydel-ham of -spek, die erkend zijn als streekproducten. We tonen je de weg van stal tot bord.

Lees meer

Dekeyzer-Ossaer boekt successen dankzij e-commerce

Vleesbedrijf Dekeyzer-Ossaer investeerde de afgelopen jaren in automatisering, en plukt er vandaag de vruchten van. Dankzij hun digitale dataflowmanagementsysteem en performant distributiesysteem kunnen klanten op de webshop van Dekeyzer-Ossaer 24/7 vlees bestellen. En er is nog ruimte voor groei.

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 3 nieuwe content formats voor jou kunnen betekenen