food.be snacks: bite-size nieuwtjes van onze leden

25.05.2021

De Belgische voedingsindustrie is een vat vol prachtige verhalen en die zetten we ook deze week in de kijker met de food.be snacks: een reeks vol hapklare verhalen rond nieuwe investeringen, inspirerende innovaties, duurzame oplossingen, (internationale) erkenningen en meer van dat lekkers. Op het menu van deze week: Fairy Chocolates en Pauwels Sauzen. Laat ze je smaken!

Fairy Chocolates betovert het Midden-Oosten

Ann van Acker, zaakvoerder van de kmo Fairy Chocolates kijkt naar lichtpuntjes die de coronacrisis aanreiken: “Laten we vermijden om bij de pakken te blijven zitten. Zo maakten we van de crisis gebruik om nieuwe markten aan te boren”, vertelt ze. Achter de coulissen zet Fairy Chocolates alle puntjes op de ‘i’ om hun exclusieve chocolade te exporteren naar Koeweit.

Fairy Chocolates betovert het Midden-Oosten

Lees meer

Pauwels Sauzen blijft groeien en zoekt technische Food Heroes

De productiesites van Pauwels Sauzen ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot een echte speeltuin voor technisch getalenteerde mensen. “Door de stijgende mate van automatisatie en robotica blijven we op zoek naar gemotiveerde technici die onze teams kunnen uitbreiden én versterken”, vertelt Plant Manager Paul Smet.

Pauwels Sauzen blijft groeien en zoekt technische Food Heroes

Lees meer

Heeft jouw voedingsbedrijf ook iets te delen?
Ontdek hier wat onze 4 content formats voor jou kunnen betekenen